HACCP

Schrijf je nu in voor deze opleiding!

inschrijven

 

Wanneer in horecagelegenheden, buurthuizen, verenigingsgebouwen en kantines bederfelijke eet- en / of drinkwaren, daar valt bier ook onder, worden geserveerd en / of geschonken, gaat de hygiënecode HACCP van kracht. Deze wet is in 2004 ingegaan. Alle horecabedrijven die met HACCP van doen hebben, kunnen op hygiëne worden gecontroleerd.

Tijdens de cursus HACCP leert u hoe u met de Hygiënecode dient om te gaan. U leert hoe u uw keuken, pand, kantine of winkel dient schoon te maken en te houden. Het certificaat HACCP staat garant voor optimale hygiëne.

Vooropleiding   

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud 

De nieuwe hygiënecode voor de horeca bevat onder andere de volgende onderdelen:

  • Inkoop
  • Opslag
  • Afvalstroom
  • Reiniging en desinfectie
  • Persoonlijke hygiëne
  • Kwaliteit en voedselveiligheid
  • Inrichting bedrijfsruimten
  • Bereiding
  • Serveren
  • Partycatering
  • Procesontwikkeling

Aantal lessen

De cursus omvat 4 lessen.

Examen 

Nvt, u ontvangt na afloop een Certificaat bij voldoende deelname (75%).

Lestijden     

Van 19:00 uur tot 21:45 uur.

Plaats opleiding

De cursus is te volgen in de plaatsen: Assen, Drachten, Groningen, Stadskanaal en Zuidlaren; tevens in-company.

Praktische informatie  

Data en tarieven 

 

Vragen over deze opleiding?

contactformulier

Schrijf je nu in voor deze opleiding!

inschrijven

Voordelen Mulder Opleidingen

  • Naar keuze op lokatie of online
  • Gratis proefles
  • Starten op korte termijn
  • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

  • Mulder Opleidingen
  • Kantoor: Berkenweg 1
  • 9471 VA  Zuidlaren
  • t +31 592 201010
    (ma-do 10-22 uur
    vr-za 10-18 uur)
  • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

  • Albert Kruize
  • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.