Over Mulder Opleidingen
Over Mulder Opleidingen

Over Ons

 

 

Op het gebied van praktijkgerichte opleidingen heeft Mulder Opleidingen in Groningen, Friesland en Drenthe een grote naamsbekendheid. We staan garant voor een goede persoonlijke begeleiding. Mede daardoor hebben onze opleidingen hoge slagingspercentages. Daarnaast kunnen cursisten, nadat zij zich voor een opleiding of cursus hebben aangemeld, zeer snel instromen. Deskundigheid en flexibiliteit is de kracht achter het succes van Mulder Opleidingen.

Historie

 
Mulder Opleidingen werd in 1954 opgericht. Lukkinus Mulder besloot destijds parttime onderwijs te geven aan volwassenen in Vriescheloo. Vrij snel daarna werd hij ook gevraagd om in de plaatsen Winschoten, Hoogezand en Groningen voor de klas te gaan staan.
 

Vanaf 1975 genoot de avondschool, inmiddels onder leiding van Jan Mulder, grote naamsbekendheid in de regio Groningen en Drenthe. Jan Mulder startte in Musselkanaal met middenstandsopleidingen. Dit zorgde ervoor dat de avondschool werd omgedoopt tot Middenstands Avondschool. Gaandeweg werd het aanbod in opleidingen uitgebreid. Naast de ondernemersopleidingen konden mensen zich onder andere aanmelden voor ICT-opleidingen.

Vanaf 1984 ging de avondschool verder als Mulder’s Avond School (MAS). Met deze wijziging werd Stadskanaal de belangrijkste leslocatie. Aangezien de vraag naar opleidingen beleef stijgen, werd besloten om naast avondopleidingen ook dagopleidingen te gaan verzorgen. Hiermee diende ook de naam van het opleidingsinstituut te worden gewijzigd, in 2002 werd de naam Mulder Opleidingen.

Sinds 2004 is Rik Mulder, inmiddels de derde generatie, eigenaar / directeur van Mulder Opleidingen. Het werkgebied is tot de noordelijke provincies, Groningen, Drenthe en Friesland, uitgebreid. Diverse opleidingen, cursussen en trainingen kunnen zowel op onze eigen leslocaties in Groningen, Stadskanaal, Veendam en Drachten als in-company of op locatie nabij een bedrijf / instelling.

Per 1 mei 2013 is Assen aan het rijtje leslocaties toegevoegd. Tevens is daar het kantoor van Mulder Opleidingen naar toe verhuisd. Hiermee is de bereikbaarheid voor klanten uit Drenthe, Friesland en Groningen sterk verbeterd.

Mulder Opleidingen is nog altijd een groeiend bedrijf. Op dit moment werken er vier medewerkers op kantoor. Daarnaast hebben we meer dan dertig ervaren docenten in dienst.

Kantoor:

Markt 7, 9401 GS  Assen

 

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.