Examens

Term
30 June 2019

Onlangs heeft de Associatie voor Praktijkexamens de structuur van een aantal examens van financiële opleidingen gewijzigd. Voor BKB, BKC, PD, MBA en PDL zijn niet alleen alle examens inmiddels gedigitaliseerd, ook de (exameneisen) zijn aangepast. Mulder Opleidingen heeft in het programma voor het komende jaar inmiddels alle wijzigingen doorgevoerd. Wanneer u vragen heeft over uw situatie (u heeft bijv. al één of meerder modules behaald) dan kunt u het beste met ons contact opnemen voor de mogelijke vervolgplanning.

14 July 2018

 Met ingang van september kunnen de taaltrainingen van Mulder Opleidingen afgesloten worden met een internationaal erkend examen. Dit geldt zowel voor de cursussen Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Hiermee wordt in het kader van toegenomen globalisering tegemoet gekomen aan de groeiende behoefte voor vermelding van een internationaal diploma op het CV.

20 May 2018

Nog een aantal weken te gaan voordat de examens starten. Voor cursisten van Mulder Opleidingen geldt in deze periode dat ze “brandende” vragen tijdens het bestuderen van de lesstof per mail kunnen doorgeven aan de docent, waarna direct de reactie volgt, maandag tm zaterdag, ook in de avonduren.

16 July 2015

Onlangs zijn de laatste examens van het afgelopen studiejaar afgesloten. Voor alle kandidaten geldt dat ze binnen 6 weken de uitslag kunnen verwachten. Voor allen een prettige vakantie gewenst namens Mulder Opleidingen!

03 July 2014

De afgelopen week zijn onder tropische condities de laatste Examens afgenomen. De meeste kandidaten waren positief gestemd over de verwachte uitslag. In de meeste gevallen duurt het ca. 6 weken voordat de uitslag bekend is; kandidaten die een schriftelijk Associatie-Examen afgelegd hebben moeten rekening houden met 8 weken.

14 March 2014

De resultaten van de januari-Examens BKB, BKC, PD, MBA, BKL en PDL zijn binnen. De scores stemmen tot tevredenheid, een aantal cursisten heeft direct aangegeven door te gaan met een vervolgtraject. Alle Associatie-diploma's blijken in de praktijk waardevolle documenten voor een succesvolle carrière. Alle geslaagden: Van Harte!

22 November 2013

De moduul-examens voor Bedrijfs- & Beroepsopleidingen zijn door de meeste cursisten met voldoende resultaat afgelegd. De deelnemers van o.a. Commercieel Medewerk(st)er, Administratief Medewerk(st)er en Medewerk(st)er Salarisadministratie spraken van pittige vragen, maar toch goed te doen. De resultaten gaven hen gelijk.

02 August 2013

Een aantal kandidaten van Mulder Opleidingen vond met name de PD-examens aan de zware kant maar wel te doen. Bij dezen onze felicitaties voor de geslaagden.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.