Internet & Webdesign

Internet & Webdesign

Term

Mulder Opleidingen biedt diverse cursussen aan voor internet en webdesign. Afhankelijk van uw wensen om uw weg te vinden op het internet of om websites te kunnen bouwen zijn er vele mogelijkheden. Voor webdesigners kan het volgen van één van onze DTP-cursussen tot de mogelijkheid behoren. Wij vinden het belangrijk dat u de cursus volgt, die aan uw wensen voldoet en adviseren u daar graag bij.

Internet Surfen / Zoeken / Mailen

De cursus Internet Surfen / Zoeken / Mailen is geschikt voor mensen, die in een korte tijd de mogelijkheden van het internet wil leren.
Internet is een wereldwijd netwerk van computers en bevat een enorm veel mogelijkheden. Omdat het veelomvattend is, bestaat al snel de kans dat u de elektronische weg kwijtraakt. Tijdens deze cursus leert u hoe u op een boeiende en zinvolle manier hoe u op het internet kunt surfen en zoeken en uw eigen e-mailaccount kunt beheren.

Internet Vervolg Website Maken

De cursus Internet Vervolg Website Maken is geschikt voor mensen, die voor hobbymatig gebruik zelf een eenvoudige website willen ontwerpen en onderhouden.

Webwinkel Maken

De cursus Webwinkel maken is geschikt voor mensen, die voor hobbymatig gebruik zelf een webshop willen bouwen en onderhouden.

Wordpress

De cursus Wordpress richt zich op de beginnende WordPress-gebruiker. Tijdens de cursus leert een website / blog te bouwen en onderhouden. Hierbij wordt voldoende aandacht besteed voor de techniek achter het programma.

Joomla

De cursus Joomla! is geschikt voor mensen, die een website in Joomla! willen leren bouwen en onderhouden. Als beginnende gebruiker maakt u in deze basiscursus kennis met Joomla! versie 1.7 - 3.3. Alle basisvaardigheden van Joomla! worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en met oefeningen aangevuld, zodat u snel leert wat u in de praktijk nodig hebt voor het inrichten van een website met Joomla!. 

Webdesign Dreamweaver

De cursus Dreamweaver is geschikt voor mensen, die hun eigen website wil bouwen en blijven onderhouden of dit voor andere mensen / bedrijven willen gaan doen.

Webdesign Flash

Flash is een mooi ontwerppakket om websites dynamisch te maken. Door middel van spectaculaire animaties (die snel te downloaden zijn) krijgen websites een zeer professionele uitstraling.

Webdevelopment PhP

De cursus Webdevelopment PhP is geschikt voor mensen, die hun eigen website of die van anderen willen schrijven en bouwen. PhP (Php Hypertext Preprocessor) is een moderne taal voor het ontwikkelen van meer complexe websites, eventueel in combinatie met CMS (Content Management System). PhP is open-source software. Websites gemaakt met PhP zijn goed gestructeerd en uit te breiden.

Webdevelopment ASP

Wanneer een database aan een website / webwinkel dient te worden gekoppeld, is het gebruik van ASP (Active Server Pages) in veel gevallen aan te bevelen. 

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.