Algemeen

Term
08 September 2020

Mulder Opleidingen niet op alle vergelijkingssites

20 June 2017

Nieuw in Assen! Opleidingen voor Bedrijf, Beroep, ICT en Talen

 

Vanaf september 2013: Nieuwe leslokaties te Assen! Ook voor BKB, BKC, PDB, MBA, PDL.

En ook voor Talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, A1 tm B2), ICT (van beginner t/m vergevorderd) en een mooi aanbod bedrijfs- en beroepsopleidingen kunt u in Assen terecht. Mulder Opleidingen heeft sinds 1975 ruime ervaring in het verzorgen van klassikaal onderwijs en is dus een vertrouwd adres voor een studie met een docent(e) voor de klas!

02 July 2016

Het schooljaar is nagenoeg ten einde, de examens achter de rug. Mocht het resultaat van een examen niet voldoende zijn, dan kunt u bij Mulder Opleiding altijd de examentraining van een cursus zonder kosten nogmaals volgen. Hierdoor bent u optimaal voorbereid voor het herexamen. Niet vergeten om u aan te melden voor het herexamen en alvast succes!

15 November 2015

Als gevolg van de toename in aanvragen voor met name financiële- en ICT-opleidingen is besloten om nog meer in te spelen op de wensen van bedrijven die een in-company of nearby-company wensen. Van oudsher beslaat het werkgebied de provincies Groningen en Drenthe, in de praktijk blijkt dat steeds meer bedrijven buiten deze provinciegrenzen van onze diensten gebruik willen maken. Mulder Opleidingen speelt hier op in, na een aanvraag volgt binnen 2 werkdagen de gespecificeerde offerte. Bel of mail voor meer info!

28 June 2014

Alle Data & Tarieven voor het nieuwe seizoen zijn definitief vastgesteld en online geplaatst, zie Studieaanbod. Bij vroeg inschrijven bent u verzekerd van plaatsing!

13 January 2014

Nieuwe website on-air! Alle informatie helder en duidelijk voor u gepresenteerd. "Het was een behoorlijke klus", aldus Deborah Twiest, "en we zijn erg blij met het resultaat. Het gehele assortiment is nu nog beter vindbaar. Tevens is de rubriek 'Veelgestelde Vragen' fors uitgebreid, zodat belangrijke informatie 24/7 vindbaar is."

28 July 2013

De BHV is aangepast aan de nieuwe eisen. Per 1 september a.s. verandert de inhoud van de BHV en Herhaling-BHV. Mulder Opleidingen heeft inmiddels haar lesprogramma aangepast zodat de kandidaten volgens de nieuwste inzichten worden geïnstrueerd.

13 July 2013

Naast Autocad, Inventor, SolidEdge kunt u bij Mulder Opleidingen ook terecht voor SketchupPro. Met dit pakket kunt u in korte tijd pakkende impressies van (bouw)projecten maken. Uw ontwerpen kunnen tevens in Google Earth / Maps geplaatst worden.

20 June 2013

Voor de taaltrainingen heeft Mulder Opleidingen nieuwe up-to-date lesmaterialen aangeschaft, zowel voor de particuliere trajecten als voor de zakelijke cursussen. Op zakelijk gebied kan nu gekozen worden uit diverse variaties, waaronder bouwkundig, technisch, verkoop.

17 May 2013

Na een aantal maanden voorbereiding is de eerste Persoonlijke Verkoop Praktijktraining gestart. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van multimedia-apparatuur. De opnames worden direct geanalyseerd. De cursisten zijn bijzonder enthousiast over de effectiviteit van de lessen.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Naar keuze op lokatie of online
 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Berkenweg 1
 • 9471 VA  Zuidlaren
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • info@mulderopleidingen.nl

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.