Algemeen

Term
06 May 2013

Kantoor verhuisd per 1 mei 2013

Het kantoor van Mulder Opleidingen is verhuisd: per 1 mei is ons kantoor gevestigd is aan de Markt 7 te Assen.

08 September 2016

Mulder Opleidingen niet op alle vergelijkingssites

20 June 2013

Nieuw in Assen! Opleidingen voor Bedrijf, Beroep, ICT en Talen

 

Vanaf september 2013: Nieuwe leslokaties te Assen! Ook voor BKB, BKC, PDB, MBA, PDL.

En ook voor Talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, A1 tm B2), ICT (van beginner t/m vergevorderd) en een mooi aanbod bedrijfs- en beroepsopleidingen kunt u in Assen terecht. Mulder Opleidingen heeft sinds 1975 ruime ervaring in het verzorgen van klassikaal onderwijs en is dus een vertrouwd adres voor een studie met een docent(e) voor de klas!

02 July 2012

Het schooljaar is nagenoeg ten einde, de examens achter de rug. Mocht het resultaat van een examen niet voldoende zijn, dan kunt u bij Mulder Opleiding altijd de examentraining van een cursus zonder kosten nogmaals volgen. Hierdoor bent u optimaal voorbereid voor het herexamen. Niet vergeten om u aan te melden voor het herexamen en alvast succes!

15 November 2011

Als gevolg van de toename in aanvragen voor met name financiële- en ICT-opleidingen is besloten om nog meer in te spelen op de wensen van bedrijven die een in-company of nearby-company wensen. Van oudsher beslaat het werkgebied de provincies Groningen en Drenthe, in de praktijk blijkt dat steeds meer bedrijven buiten deze provinciegrenzen van onze diensten gebruik willen maken. Mulder Opleidingen speelt hier op in, na een aanvraag volgt binnen 2 werkdagen de gespecificeerde offerte. Bel of mail voor meer info!

12 September 2011

Vanaf september 2011 zijn de opleidingen weer van start gegaan, ondanks de aanhoudende crisis in een aantal sectoren blijkt dat zowel bedrijven als particulieren het belang van opleidingen inzien. Ook op het gebied van ICT bestaat veel belangstelling voor o.a. de webdesign en dtp-trajecten. En zoals al jaren blijkt dat erg veel Excel-cursisten wel veel uren ervaring met het pakket hebben, maar het leren maken van "strakke" sheets met correcte inhoud (celverwijzingen, elke invoer 1x invoeren, absoluut/relatief) blijkt voor velen een zeer zinvolle bezigheid.

28 June 2010

Alle Data & Tarieven voor het seizoen 2010-2011 zijn definitief vastgesteld en online geplaatst, zie Studieaanbod. Bij vroeg inschrijven bent u verzekerd van plaatsing!

25 June 2010

Vanaf september 2010 is er voor onze cursisten die in de omgeving van Winschoten en Veendam wonen, de mogelijkheid om via onze Shuttle Service vervoerd te worden naar onze leslocatie in Stadskanaal.
De haltes / verzamelplaatsen zijn bij het Ubbo Emmius in Winschoten en Veendam.

Wilt u gebruik maken van deze service neem dan contact met ons op.

 

13 January 2010

Nieuwe website on-air! Alle informatie helder en duidelijk voor u gepresenteerd. "Het was een behoorlijke klus", aldus Deborah Twiest, "en we zijn erg blij met het resultaat. Het gehele assortiment is nu nog beter vindbaar. Tevens is de rubriek 'Veelgestelde Vragen' fors uitgebreid, zodat belangrijke informatie 24/7 vindbaar is."

28 July 2009

De BHV is aangepast aan de nieuwe eisen. Per 1 september a.s. verandert de inhoud van de BHV en Herhaling-BHV. Mulder Opleidingen heeft inmiddels haar lesprogramma aangepast zodat de kandidaten volgens de nieuwste inzichten worden geïnstrueerd.

Voordelen Mulder Opleidingen

 • Gratis proefles
 • Starten op korte termijn
 • Huiswerkbegeleiding
 • Hoog slagingspercentage

Zoeken

Contactinformatie

 • Mulder Opleidingen
 • Kantoor: Markt 7
 • 9401 GS  Assen
 • t +31 592 201010
  (ma-do 10-22 uur
  vr-za 10-18 uur)
 • f +31 592 201012
 • info@mulderopleidingen.nl
 • Skype Me™!

U wordt te woord gestaan door

 • Albert Kruize
 • Rik Mulder

Naar de contactpagina

Bel mij

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u ook bellen.